Prezes zrezygnował ze stanowiska

2019-05-22 20:59:25

Grzegorz Bednarski złożył rezygnację z funkcji prezesa zarządu spółki Tyski Sport, którą piastował przez ostatnie cztery lata. Swoje obowiązki będzie wykonywał do 30 czerwca 2019 roku.

Za tymi wszystkimi sukcesami stoją przede wszystkim ludzie. Pracownicy, zawodnicy, trenerzy, kibice, sponsorzy i wszystkie osoby związane z GKS Tychy. To właśnie wam chciałbym przede wszystkim podziękować – powiedział Grzegorz Bednarski

W okresie jego czteroletniej kadencji hokeiści GKS Tychy dwukrotnie zdobywali mistrzostwo Polski, Puchar Polski, sięgnęli po brązowy medal w rozgrywkach Pucharu Kontynentalnego i odnieśli historyczne zwycięstwo w Lidze Mistrzów.

W trakcie czterech lat spotkałem na swojej drodze prawdziwych pasjonatów, oddanych i pozytywnie zakręconych na punkcie klubu. Praca w Tychach była bez wątpienia dużym wyzwaniem, ale był to zarazem wielki zaszczyt i przyjemność. Życzę klubowi samych sukcesów, każdy doskonale wie o czym wszyscy marzą w Tychach. Trzymam kciuki, żeby już w przyszłym sezonie się udało – zakończył prezes spółki Tyski Sport.

Dalsze decyzje dotyczące kształtu zarządu spółki Tyski Sport w najbliższych tygodniach podejmie rada nadzorcza.

Gratulacje
Brać go do Unii :D
W Unii by się przydał...
Huurraaaaaaaaaaa w koncu!!! K....wa.. czemu tak dlugo!!!oby teraz tylko lepiej..
Wreszcie. Niech pociągnie za sobą Wojtusia.
żebyś ty tyle zrobił dla tego klubu co on...
Żałosny wpis
thpwk
Wojtus nie stety ale ma pozycje niezagrożona gdzie on pójdzie jak mu tu dobrze w Tychach placa chociaz chcialbym zeby zrezygnowal bo ma slabe rozeznanie na rynku transfer. vodke z Bednarskim niech sie napije lysa kanalia!!!
Czy któryś z tyskich kolegów mógłby przybliżyć przyczynę/y jego rezygnacji? Z góry dzięki.
w/g mnie lepsze finansowo stanowisko , obaczymy gdzie wypłynie - obstawiajcie - start !
Też myślę, że przyszła lepsza oferta. Można gościa lubić, lub nie, to nie ma znaczenia jeśli idą za nim wyniki. A za nim szły. Jeśli zsiada się z konia na środku drogi, to nie po to, żeby iść pieszo.