Oświadczenie Zarządu KS KTH Krynica-Zdrój

2011-03-27 19:11:13

Prezentujemy oświadczenie Zarządu KS KTH w sprawie Petra Valusiaka. Jest to odpowiedź na ostatnie decyzje jakie w minioną sobotę podjęła Komisja Odwoławcza a do której postanowił się odnieść Prezes KS KTH Krynica-Zdrój, Henryk Czarny.

żygać sie już chce tym Valusiakiem ... ! KTH
Rzygać stary rzygać :-D mi tyż
Bardzo Dobra Reklama Kancelarii Adwokackiej T.... ktoś tam i wspólnicy :D bo w zasadzie tekst o niczym ;)
Panie Prezesie Czarny. Sprawa jest prosta: wystarczyło podpisać umowę z Valcem taką, z której Pan by się w 100% wywiązywał. Jeśli by tak było to nie byłoby "sprawy Valusiaka". Proste? Nie ma sianka - nie ma granka. Myśmy to w Unii też parę lat temu wstecz przerabialiśmy.
"Myśmy to w Unii też parę lat temu wstecz przerabialiśmy." Świetna konstrukcja zdania. Pogratulować
Sprawa jest prosta bo z tej umowy co z Valcem podpisał w 100% się wywiązywał - gdyby tak nie było komisja na pewno nie przyznała by racji KTH i przekazała tej sprawy z powrotem do rozpatrzenia :).
Szara eminencja oświęcimskiego hokeja i cappo di tutti cappi oświęcimskiego forum, Jego Magnificencja Alferek sklecił takie zdanie, że ręce opadają... :D historyczna chwila.
Alferek - dzięki za radę "Wujku Dobra Rada"
Spokojnie, to przecież oczywiste, że ostatnie, masowe wypowiedzi niektórych oświęcimskich kibiców obrazują jedynie braki w wykształceniu, a już na pewno totalną nieznajomość prawa. :)
Taa... nieznajomość prawa. Eksplozja euforii z powodu decyzji o ponownym rozpatrzeniu sprawy jest dziełem wybitnych znawców prawa. Tak się cieszą, jakby ktoś na ich korzysć rozpatrzył sprawę merytorycznie.
Eulen Może lepiej odnieś się do publikacji "Gazety Wyborczej" na temat nieuprawnionego Kamila Pawlika, który został wpisany do protokołu meczów o utrzymanie. Gazeta sugeruje decyzję o walkowerach i ewentualnej degradacji Krynicy.
Cofnąc Kasperczyka i Szewczyka do Unii pokazac im fuka. Do Zarzadu Unii.
Tellqvist czytaj ze zrozumieniem
„Pragnę w tym miejscu dodać, że naszym celem nie jest Unia Oświęcim, ponieważ ten klub działał zgodnie z decyzjami jednego z wydziałów PZHL-u.”
My nie walczymy z Unią, my walczymy z pzhl-m
Cofnąć to se możesz skórke w wacka o ile ją masz...
*z ...
Ponowne rozpatrzenie sprawy nie jest równoznaczne z wygraną. Rozumiem takie oświadczenie po podjęciu już następnej decyzji przez WGiD. Nie ma co sobie nerwów nadwyrężać i może co po niektórzy pokłócą się w innych tematach, bo tutaj nie ma co się napinać. Z kibicowskim pozdrowieniem.
Amen. ;)
Tekst reklamujący kancelarię prawniczą i równocześnie pochwała komisji odwoławczej, którą można spokojnie uznać za próbę nacisku. Na dodatek reklama kancelarii nieudolna a nawet antyreklama, bo póki co, komisja nie rozstrzygnęła tej żenującej sprawy merytorycznie, tylko przekazała do ponownego rozpatrzenia. Panowie z Krynicy. Po co tyle emocji? O co walczycie. Należało miec honor, płacić zawodnikowi i nie byłoby kłopotu.